ترویج کشت قصیل جو در خنج برای افزایش بهره وری
علی علی پور با بیان اینکه گیاه جو در مقایسه با سایر گیاهان علوفه میزان آب کمتری مصرف میکند، تصریح کرد: پیش بینی می شود در فصل بهار آتی از هر هکتار مزرعه جو قصیل شهرستان خنج 30 تن علوفه سبز به منظور چرای مستقیم دام ها تامین شود.
این مقام مسئول اظهار کرد: در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری میشود، محصول برداشت و به دو صورت تازه و یا خرد شده و سیلو شده به مصرف دام میرسد که برای دام بسیار خوشخوراک است.
او افزود: یکی از غلاتی که اغلب در برنامه غذایی دام و طیور از آن ها استفاده می شود، جو است که علاوه بر هضم سریع و آسانی که در دستگاه گوارشی دام دارد، می تواند خواص بسیاری را به همراه داشته باشند.
منبع خبر: خبرگزاری ایانا
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۰7