تکمیل چرخه فرآوری، نیاز جدی صنعت پرورش شتر
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این استان دومین قطب پرورش شتر کشور را داراست گفت: چرخه فرآوری کامل شتر در استان صورت نمیگیرد.
شبانی سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این میزان گوشت شتر از ۵۰۰ واحد سنتی و صنعتی استان تولید شده است.
او با اشاره به اینکه ارزش گوشتهای شتر تولید شده ۲۹۴ میلیارد تومان است. عنوان کرد: این میزان تولیدات نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییر محسوسی نداشته است.
شبانی تعداد بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان را هزار ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم عنوان کرد.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: گوشتهای تولید شده علاوه بر نیاز داخل به خارج از استان به صورت زنده به استانهای اصفهان، یزد، شیراز و خراسان رضوی ارسال میشود.
شبانی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی دومین قطب پرورش شتر کشور را داراست و ظرفیت ویژهای در این موضوع دارد گفت: چرخه فرآوری کامل شتر در استان صورت نمیگیرد.
بیش از ۳۷ هزار نفر شتر در خراسان جنوبی وجود دارد.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
تاریخ انتشار: 1402/08/02