تکنولوژیهای حرارتی در تولید خوراک دام و طیور
اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور به میزبانی انجمن علمی علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد، وبینار «تکنولوژیهای حرارتی در تولید خوراک دام و طیور» را برگزار میکند.
این برنامه روزهای ۳۰ و ۳۱ خرداد ماه با سخنرانی دکتر عباسعلی ناصریان، دکتر امیر عطار، دکتر محسن تیموری، دکتر عطیه رحیمی و دکتر سید هادی ابراهیمی ـ اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد بهصورت آنلاین برگزار میشود.
«میکرونیزاسیون غلات با کاربرد در خوراک دام»، «کاربرد سوپرکاندیشنر برای استفاده در خوراک طیور»، «کاربرد سوپرکاندیشنر برای استفاده در خوراک دام» و «فراوری دانهها با روش فلیک با بخار با تمرکز بر تغذیه دام» از جمله مطالب و سرفصلهایی است که در این دوره محور گفتوگو و آموزش است.
علاقهمندان میتوانند جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۲۱۸۱۳۴۵۳۹ ارتباط برقرار کنند.
منبع خبر: خبرگزاری ایسنا
تاریخ انتشار: 1402/03/16