گشایش‌های بزرگی در زمینه تأمین ارز نهاده‌های دامی در راه است

 

 

سرپرست سازمان حفظ نباتات گفت: تصمیمات خوبی در زمینه تأمین به موقع نیازهای ارزی خرید نهاده‌های دام اتخاذ شده است و مطمئن هستم به زودی شاهد گشایش‌های بزرگی در این زمینه خواهیم بود.

حسین رنجبر شامگاه چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه در نخستین روز از یازدهمین نمایشگاه کشاورزی خوزستان، این نمایشگاه را پر رونق و تأثیرگذار عنوان و بیان کرد: این نمایشگاه فرصت خوبی برای توانمندسازی بخش داخلی به منظور شناسایی سازندگان بومی و معرفی تولیدات، ارائه توانمندی‌های مؤسسه‌ها، معرفی کالا یا خدمات جدید، ایجاد ارتباط مؤثر، تحقق بازار و بازاریابی، ورود به بازارها و گسترش کانال‌های توزیع به شمار می‌آید و با توجه به ظرفیت‌های بسیار خوبی که خوزستان در این حوزه دارد؛ انتظار می‌رود در برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی پیشتاز باشد.

سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور با اشاره به اینکه برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به ارتقای امنیت غذایی جامعه کمک می‌کند و منجر به کاهش وابستگی به واردات خواهد شد، ادامه داد: برگزاری چنین نمایشگاه‌های ارزشمندی در شرایط تحریم و فشاری که بر ما وجود دارد؛ باعث افزایش خودکفایی و کاهش وابستگی به واردات خواهد شد.

رنجبر گفت: اُمیدهای روشنی در این نمایشگاه قابل رؤیت بود؛ به خصوص در حوزه نهادهای دامی، شیلات و آبزیان اتفاقات نوید بخشی در حال وقوع است که نشان می‌دهد کشور در تأمین و توزیع این محصولات توانمند است‌.

وی همچنین با اشاره به اهمیت سلامت محصولات کشاورزی، اظهار داشت: ما برای کیفیت سلامت از کاشت تا برداشت اهمیت خاصی قائلیم و راهبردهای مختلفی را برای این منظور به کار می بریم.

رنجبر با اشاره به مشکلات ارزی که نهادهای دامی با آن مواجه هستند، گفت: در سیاست‌های کلان وزارت کشاورزی تصمیمات خوبی در تأمین به موقع نیازهای ارزی اتخاذ شده است و مطمئن هستم به زودی شاهد گشایش‌های بزرگی در این زمینه خواهیم بود؛ تصمیماتی که مُنجر به رونق این صنعت در کشور می‌شود.

سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور اظهار کرد: در راستای حفظ و ارتقای ضریب سلامت محصولات غذایی، پایش محصولات کشاورزی از بستر انجام می‌شود و بر همین اساس سامانه‌ای به نام «سماک» طراحی شده که از کف مزرعه و باغات تا زمانی که سر سفره مردم می‌رسد را نشان می‌دهد.

رنجبر، همچنین از شناسنامه دار شدن محصولات کشاورزی در ایران خبر داد و گفت: هدف از شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی این است که امکان رصد و شناسایی منابع تولید را داشته باشیم و بر فرآیند تولید نظارت دقیقی صورت بگیرد؛ این کار باعث می‌شود نگرانی‌های جامعه در زمینه سلامت غذایی به حداقل برسد.

به گفته وی، تمامی محصولات کشاورزی که فاقد استانداردهای لازم برای مصرف هستند نه برای صادرات استفاده می‌شود و نه در داخل کشور توزیع خواهد شد و ما به شدت با این موضوع مخالف هستیم و جلوی توزیع آن را خواهیم گرفت.

 

منبع خبر: خبرگزاری مهر

 تاریخ انتشار: 1401/12/04

کلیه حقوق این سایت متعلق به اتحادیه صنعت دامپروری استان فارس می باشد