با هدف حفظ سلامت شهروندان، نظارت جدی بر کشتار دامها در اولویت امور قرار دارد
دکتر شایگان در جلسه شورای اداری شهرستان خور و بیانک اظهار نمود: یکی از راهکارهای اصلی پیشگیری از بیماری منتقله ی دام به انسان، نگهداری گوشت در اتاق پیش سرد کشتارگاه است.
جلسه ی شورای اداری به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج در محل سالن همایش های فرمانداری برگزار گردید.
دکتر مصطفی شایگان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خور و بیابانک در این جلسه گفت: با هدف حفظ سلامت شهروندان، نظارت جدی از سوی دامپزشکی بر کشتار دامها در اولویت امور قرار دارد.
وی افزود: یکی از راهکارهای اصلی پیشگیری از بیماری منتقله ی دام به انسان، نگهداری گوشت در اتاق پیش سرد کشتارگاه است که در این زمینه لازم است لاشه دامهای کشتار شده حداقل ۲۴ ساعت در سردخانه بماند و سپس توزیع شود.
رئیس شبکه دامپزشکی خور و بیابانک خاطرنشان کرد: بی توجهی به نکات و اصول بهداشتی در کشتارگاه و قربانی کردن دام ، باعث به خطر افتادن سلامت ذابحین و مصرف کنندگان می شود.
در ادامه ی برنامه ، فیلمی از روند کار در کشتارگاه کشور برزیل به منظور ارتقاء سطح دانش عمومی از کیفیت گوشت های وارداتی به نمایش درآمد.
منبع خبر: سایت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان
تاریخ انتشار: 1401/09/20